Skolombud

Lärarmaterial
Lärarmaterial

Bakom kulisserna
Elevprogram för grundskolan pä Helsingborgs stadsteater. Kostnadsfritt och med möjlighet till fri bussresa till och frän Stadsteatern. Helsingborgs stadsteater är på många sätt en unik teater i Sverige. När teatern byggdes 1976, beslutade man sig för att all tillverkning av dekor och kostymer m.m. skulle ske i huset. Detta betyder att man i teaterhuset har snickeri, målarateljé, attributverkstad, kostymateljé, patineringsverkstad, rekvisitaverkstad och peruk- och maskateljé. Ytterst fä saker tillverkas därför utanför huset. Teaterns två scener, Storan och Lillan, har ett modernt och spännande scenmaskineri.
Teatern erbjuder en rundvandring för en klass ät gängen pä måndagar under vårterminen 2017, där vi visar scener och verkstäder och berättar hur en teaterföreställning växer fram.

Boka visning
Ni bokar er visning genom att mejla josefin.persson4@helsingborg.se. Uppge namn, skola, antal elever plus pedagoger, telefonnummer och vilket/vilka datum ni kan. Vi erbjuder två tider på måndagar, kl. 10.00 och 13.00

Om ni har frågor
Vill ni veta mer om projektet och ert deltagande Välkomna att kontakta skolkoordinator Josefin Persson: josefin.persson4@helsingborg.se.

Varmt välkomna!