Biljettsläpp 26 augusti

Biljettsläpp 26 augusti

Först ut: Rockig komedi och intimt drama

På onsdag den 26 augusti kl 12.00 släpper vi biljetterna till höstens första föreställningar! Det ska bli så roligt att få se er i salongerna igen. Först ut på Storan är Evigt ung, som är full av rock’n’roll, humor och värme. Teaterklassikern Edward Albees Vem är rädd för Virginia Woolf med Reine Brynolfsson och Maria Kulle i huvudrollerna inleder på Lillan. Sedan tidigare har vi påbörjat försäljningen till Stora drömspelet som spelas t o m 17 oktober. Biljetter till säsongens andra föreställningar släpps senare i höst. Under hösten är antalet platser i salongen starkt begränsat så vänta inte med att köpa din biljett.

Läs mer om Edward Albees Vem är rädd för Virginia Woolf här.
Läs mer om Evigt ung här.
Köp biljet till Stora drömspelet här.

Trygg teater i coronatid
Det ska vara tryggt att gå på teater även i coronatid. Därför släpper vi endast 50 biljetter till varje föreställning under hösten. Om restriktionerna ändras och det ges möjlighet släpper vi upp fler biljetter, dock säkerställer vi alltid att alla sitter på tillräckligt stort avstånd från varandra. Vi följer utvecklingen noggrant och har tagit fram en rad förebyggande rutiner i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer, för att minska smittspridningen och göra ditt besök så tryggt som möjligt. Vi har även skapat dokumentet Trygg teater i coronatid. Läs gärna det!

Tillfälliga köpvillkor under corona
För att det ska kännas tryggt att köpa biljetter i coronatid har vi anpassat våra köpvillkor tillfälligt. Det innebär att man under en period kan boka om sin biljett eller få ett tillgodohavande om man kontaktar oss senast 24 timmar innan föreställningen. Våra tillfälliga villkor gäller tillsvidare.