Om trygga besök, vaccinationsbevis och restriktioner

Krav på vaccinationsbevis
Alla över 18 år behöver visa giltigt vaccinationsbevis och legitimation vid besök av evenemang på Helsingborgs stadsteater. I vår FAQ har vi samlat dom vanligaste frågorna och svaren om vaccinationsbevis.

Gällande publikrestriktioner
Regeringen har infört nya publikrestriktioner från 12 januari 2022. Förändringarna innebär att antalet platser i våra salonger begränsas ytterligare då det ska vara en meters avstånd mellan sittande sällskap med max 8 personer. Därför måste vi tyvärr boka av biljetter till vissa föreställningar. Information skickas ut via e-post till de kunder som berörs av förändringar.

Förändringar i programmet
Här hittar du all information om förändringar i vårt program. Gäller både inställda och flyttade evenemang.

Trygga besök
Vi är måna om såväl publik som personal och uppmanar till att följa Folkhälsomyndighetens allmänna råd, tvätta händerna och stanna hemma vid sjukdomssymptom.

Externa evenemang
Konserten med Ken Ring och förställningen med Fredrik Lindström arrangeras av externa produktionsbolag. Vi inväntar mer information från dem gällande de nya restriktionerna. Så snart vi vet mer kontaktar vi de kunder som berörs av eventuella förändringar.  Avbokningsmöjligheter för dig som är ovaccinerad är upp till varje arrangör. Nedan hittar du kontaktuppgifter till respektive evenemang.

Våra köpvillkor

Läs om våra allmänna köpvillkor här.

Vid inställd föreställning
I möjligaste mån kontaktar vi dem som har köpt biljett till en föreställning/konsert som är inställd. Vid ett inställt evenemang har du rätt att boka om din biljett eller få pengarna tillbaka.