Låt teatern flytta in

Låt teatern flytta in

Vill du sitta lika skönt därhemma som på teatern? Nu har du chansen när vi säljer ut våra klassiskt röda salongsstolar. Storan renoveras inför Stadsteaterns 100-årsfirande och då byts alla stolar i salongen ut. Vi vill gärna att dessa trotjänare i klassisk röd plysch återbrukas och därför säljer vi stolarna för en mindre peng. Fåtöljerna finns i två olika utföranden.

1. Standard

Ett par stolar med armstöd i mitten och på båda sidorna. Obs! Stolarna behöver förankras för att vara stabila att sitta i.
Pris 200 kr

2. Lyx

Ett par stolar med armstöd i mitten och på båda sidorna. Stolarna är monterade på bottenplatta. Pris 1 000 kr

Storlek:
Mått/par uppfällt säte: 115x45x93 cm
Mått/par utfällt säte: 115x72x93 cm

Slutsålda – Köp dina salongsstolar här

Du betalar ditt köp direkt via webben med kort. Max 10 stolar (5 par) per kund. Vid önskat köp av fler stolar kontakta biljettkassan via mejl, ombud@helsingborg.se Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Hämtning av dina salongsstolar

Du är välkommen att hämta stolarna via biljettkassan i Storans entrén under tisdagar, onsdagar och torsdagar mellan klockan 12-18, fram till och med 26 maj. Kom ihåg att ta med ditt kvitto och observera att du själv ansvarar för att frakta bort stolarna. Det finns säckkärra att låna för transport av stolarna från foajén ut till ditt transportmedel.