Lovveckor

Upptäck teatern på skollovet.

Vi vill gärna att barn och ungdomar lär känna sin teater lite bättre och erbjuder därför en rad aktiviteter under skolloven. Det kan till exempel vara skådespelarworkshops och/eller workshops för ungdomar i teaterns verkstäder (måleri, rekvisita, patinering, belysning mm). Vi erbjuder även aktiviteter för de yngre skolbarnen. Håll utkik här på webbplatsen och i sociala medier.

Tänk på att antalet platser till lovaktiviteterna är begränsat. Läs mer om hur du anmäler dig på helsingborgsstadsteater.se

Aktuella datum

Sportlov v 8
Guidad familjevisning
Kika in i de kreativa verkstäderna och möt några av teaterns alla medarbetare. Kanske kommer du i närkontakt med specialtillverkade prylar som spelat viktig roll i någon av teaterns uppsättningar. Vi avslutar med fika och möjlighet att prova fina och roliga teaterkostymer. Kul för både stora och små! Samling i Storans foajé.

17 feb kl 10:00-11:30
17 feb kl 13:00 – 14:30
18 feb kl 10:00- 11:30

Gratis evenemang under sportlovet. Begränsat antal platser och anmälan krävs. Anmäl ditt intresse till: nikita.yourstone@helsingborg.se

Teater workshop med dramapedagog Anna Dror
Teaterfördjupning för dig som hållit på med teater ett tag  och vill bli bättre. Hur förbättrat du dina karaktärer? Fysiskt, röst , variation och övertygelse.

Ta med en text/ liten monolog du vill jobba med som du kan utantill. Du kommer få visa och jobba med din text framför hela gruppen.

Tid: 17 februari kl. 9.00- 12.00

Ålder: åk 7 – gymnasiet.

Gratis evenemang. Begränsat antal platser och anmälan krävs. Anmäl ditt intresse till: britta.jonasson2@helsingborg.se

Påsklov v 15