fbpx
Bra att veta

Bra att veta

Var går jag inför en föreställning?
En timme innan föreställningens start öppnas dörrarna till teatern. Det finns gott om plats i foajén för att hålla avstånd till andra sällskap. Salongen öppnar 15 minuter innan föreställningen börjar.

Kommer det att serveras förtäring och dryck?
Lättare förtäring, snacks och dryck finns till försäljning innan föreställningen och under pausen, medan vin och öl endast serveras i pausen.

Vad gör jag om jag känner mig sjuk?
Om du känner dig sjuk eller har symtom på sjukdom är det viktigt att du stannar hemma.

Vad händer om föreställningen blir inställd?
I möjligaste mån kontaktar vi dem som har köpt biljett till en föreställning som är inställd. Du har rätt att boka om din biljett eller få pengarna tillbaka.

Kontantfritt
Helsingborgs stadsteater är kontantfri. Vi hoppas du har förståelse för detta och givetvis går det bra att betala med kort.

Garderob
Det finns garderober i både Lillans och Storans foajé. Garderoberna har myntinkast och polett finns att låna på plats.

Fotografering
Av upphovsrättsliga skäl är all form av fotografering, film- och ljudupptagning otillåten.

Mobiltelefon
Telefonen ska vara helt avstängd eftersom det annars finns risk att den stör all teknisk utrustning.

Sen ankomst
För publikens, skådespelarnas och din egen skull är det viktigt att komma i tid. En försenad ankomst är störande för alla i salongen. Om du skulle bli sen ta kontakt med någon av våra publikvärdar. Du kan bli insläppt i en eventuell paus.

Köpa biljetter
Välj den föreställning du vill köpa biljetter till och klicka sedan på ”Välj datum”. Varje speldatum har en egen biljettlänk. Du kan också klicka på ”Köp nu” för att komma direkt till helsingborg.ebiljett.nu. Det går självklart bra att köpa din biljetter i biljettkassan på Stadsteatern.

Tänk på att du inte har någon ångerrätt när du köper evenemangbiljetter – till exempel till festivaler, teater, konserter och stand-up. För mer information och vad som gäller vänligen besök ”HALLÅ KONSUMENT”.

Vid inställt evenemang
Du som kund ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget inte är inställt eller flyttat. I händelse av inställt evenemang har du rätt att byta din biljett till ett annat datum eller få pengarna tillbaka. Har du köpt dina biljetter på webben, kommer du automatiskt att få tillbaka dina pengar på det bankkonto som användes vid köpet. Vid frågor angående köp via webben kontaktar du Axs på telefon 0771-45 46 00 – Ha ditt ordernummer/bokningsnummer tillhands.

Har du köpt dina biljetter på evenemangets spelplats eller via något av våra biljettombud tar du kontakt med inköpsstället, ta då med dig dina biljetter och bankkort för kreditering. Ditt byte till ny föreställning eller återköp skall ske inom 2 veckor.

Vid inställt evenemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter. Eventuella merkostnader för resa, logi etcetera ersätts ej av arrangören eller spelplatsen.

Telefon: 042-106810
Email: ombud@helsingborg.se