Helsingborg 2021-05-31

I höst öppnar vi upp

Helsingborgs stadsteater planerar för att öppna den publika verksamheten efter sommaren. Till följd av pandemin och myndigheternas publikrestriktioner släpps biljetterna i slutet av augusti, med undantag för utomhusföreställningen Allt som är underbart som har biljettsläpp 10 juni.

Säsongen 2021/2022 är en jubileumssäsong i festens tecken. Läs mer om vårens förställningar här.

Tills vi ses igen, ta väl hand om dig och ta del av senaste nytt först av alla genom att följa oss i våra sociala medier och prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du anmäler dig längst ner på den här sidan.


Ändringar i programmet med anledning av covid-19

Ken Ring – tack för mig tour. Arrangören har valt att flytta fram datumet från 12 mars 2021 klockan 19.00 till 27 november 2021 klockan 19.00. Biljetter köpta till 18 april, 12 oktober 2020 och 12 mars 2021 gäller för det nya datumet.


VÅRA KÖPVILLKOR
Tillfälliga köpvillkor
För att det ska kännas tryggt att köpa biljetter i coronatid har vi anpassat våra köpvillkor tillfälligt. Det innebär att man under en period kan boka om sin biljett eller få ett tillgodohavande om man kontaktar oss senast 24 timmar innan föreställningen. För att lösa in ditt tillgodohavande behöver du ha med dig dina biljetter till biljettkassan. Våra tillfälliga villkor gäller tillsvidare. Kontaktuppgifter Helsingborgs stadsteater

Vid inställd föreställning
Alla som har köpt biljett till en föreställning/konsert som är inställd blir kontaktade av oss via mejl och/eller sms. Vid inställt evenemang har du rätt att boka om din biljett, få ett tillgodohavande eller pengarna tillbaka. Serviceavgiften återbetalas ej (gäller externa produktioner). Merkostnader för resa, logi etcetera ersätts ej av arrangören eller spelplatsen.

  • Har du köpt dina biljetter på webben kommer du automatiskt att få tillbaka dina pengar på det bankkonto som användes vid köpet. Observera att återbetalningen eventuellt registreras på samma datum som inköpsdagen. Det kan dröja upp till fyra veckor innan pengarna kommer in på kontot på grund av hög belastning hos bokningsbolaget AXS. Har du frågor, ring bokningsbolaget AXS på 0771-45 46 00. Ha ditt ordernummer/bokningsnummer tillhands.
  • Har du köpt dina biljetter i vår biljettkassa eller via något av våra biljettombud tar du kontakt med inköpsstället. Ta då med dig dina biljetter och bankkort för kreditering. Har du frågor, kontakta ombud@helsingborg.se eller 042-10 68 10. Ha ditt ordernummer/bokningsnummer tillhands.

Om covid-19 och ditt besök hos oss

Att tänka på vid besök hos oss:
För att alla ska få en så bra teaterupplevelse som möjligt är det viktigt att vi hjälps åt att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer:

  • Stanna hemma om du är sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber. Det gäller även om du bara känner dig lite sjuk. Vänta minst två dygn efter att du blivit frisk innan ditt teaterbesök.
  • Stanna hemma om någon i ditt hushåll har misstänkt eller konstaterad covid-19.
  • Håll avstånd till andra sällskap (1,5-2 meter).
  • Hosta och nys i armvecket.
  • Tvätta händerna noga och ofta.

Vi har tagit fram en rad förebyggande åtgärder som du kan läsa mer om i dokumentet Trygg teater i coronatid. 

INFORMATIONEN PÅ DEN HÄR SIDAN UPPDATERAS KONTINUERLIGT