Helsingborg 2020-10-29

Om covid-19 och ditt besök hos oss

Fortsatt 50 personer i publiken
Länsstyrelsen Skåne har beslutat att hålla fast vid ett publiktak om 50 personer i Skåne för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Detta beslut har redan gällt för teaterverksamhet en längre tid, och vi har sedan tidigare utformat ett säkert mottagande av en begränsad publik med tryggt avstånd mellan sällskapen. Vi fortsätter därför att spela teater som planerat tills nya direktiv kommer och följer händelseutvecklingen noggrant.


ÄNDRINGAR I PROGRAMMET MED ANLEDNING AV COVID-19

Ken Ring – tack för mig tour. Arrangören har valt att flytta fram datumet från 12 oktober 2020 (tidigare 18 april 2020) till 12 mars 2021 klockan 19.00. Behåll din biljett, den gäller för det nya datumet.

Äppelkriget som skulle ha fått nypremiär hösten 2020, skjuts nu på framtiden. Vi har fattat detta beslut för att så många som möjligt ska få chans att njuta av den omfattande produktionen med hela 27 skådespelare och musiker på scen.

Amadeus: För att denna maxade kostym- och musikfest ska få så stor publik som möjligt flyttas den fram till mars 2022.


VÅRA KÖPVILLKOR
Tillfälliga köpvillkor
För att det ska kännas tryggt att köpa biljetter i coronatid har vi anpassat våra köpvillkor tillfälligt. Det innebär att man under en period kan boka om sin biljett eller få ett tillgodohavande om man kontaktar oss senast 24 timmar innan föreställningen. För att lösa in ditt tillgodohavande behöver du ha med dig dina biljetter till biljettkassan. Våra tillfälliga villkor gäller tillsvidare. Kontaktuppgifter Helsingborgs stadsteater

Vid inställd föreställning
Alla som har köpt biljett till en föreställning/konsert som är inställd blir kontaktade av oss via mejl. Vid inställt evenemang har du rätt att boka om din biljett, få ett tillgodohavande eller pengarna tillbaka. Serviceavgiften återbetalas ej. Merkostnader för resa, logi etcetera ersätts ej av arrangören eller spelplatsen.

  • Har du köpt dina biljetter på webben kommer du automatiskt att få tillbaka dina pengar på det bankkonto som användes vid köpet. Observera att återbetalningen eventuellt registreras på samma datum som inköpsdagen. Har du frågor, ring bokningsbolaget AXS på 0771-45 46 00. Ha ditt ordernummer/bokningsnummer tillhands.
  • Har du köpt dina biljetter i vår biljettkassa eller via något av våra biljettombud tar du kontakt med inköpsstället. Ta då med dig dina biljetter och eventuellt bankkort för kreditering. Återköp ska göras inom två veckor från evenemangsdatum.

Att tänka på vid besök hos oss:
För att alla ska få en så bra teaterupplevelse som möjligt är det viktigt att vi hjälps åt att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer:

  • Stanna hemma om du är sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber. Det gäller även om du bara känner dig lite sjuk. Vänta minst två dygn efter att du blivit frisk innan ditt teaterbesök.
  • Stanna hemma om någon i ditt hushåll har misstänkt eller konstaterad covid-19.
  • Håll avstånd till andra sällskap (1,5-2 meter).
  • Hosta och nys i armvecket.
  • Tvätta händerna noga och ofta.

Vi har tagit fram en rad förebyggande åtgärder som du kan läsa mer om i dokumentet Trygg teater i coronatid. 

INFORMATIONEN PÅ DEN HÄR SIDAN UPPDATERAS KONTINUERLIGT