fbpx
BOBHUND­MUSIKAL.

Vi ger inte folk det de vill ha. Vi inbillar oss att vi ger folk det de behöver.
Thomas Öberg, bob hund

BOBHUNDMUSIKAL – för folk med tinnitus i hjärtat 

BOBHUNDMUSIKAL handlar om hur det är att inte passa in men att desperat försöka passa ihop. När man måste rea ut sin själ för att lyckas, och hur man gör det utan att trampa på varandra. Eller sig själv. Det här är också en hyllning till misslyckandet, en tidsresa där inget egentligen förändras.

I handlingens centrum står popgruppen bob katt. Efter ett förödande gräl vaknar några spöklika figurer till liv. Det är bob hund som går igen och med musikens hjälp tar sig de sig tillbaka i tiden för att försöka förhindra katastrofen som hotar att splittra bob katt för alltid.

Tillsammans med fem skådespelare fyller bob hund Storans scen i en berättelse om vänskap och framgång, om en önskan att kontrollera det okontrollerbara. De spelar nyskriven musik för ditt hjärta och gammal musik för din hjärna.

BOBHUNDMUSIKAL regisseras och koreograferas av Helsingborgs stadsteaters chef Kajsa Giertz som bl a står bakom publiksuccén Rapunzel på Storan.

Biljetter släpps 21 augusti.

Rekommenderad ålder: Från 12 år

Speldatum för BOBHUNDMUSIKAL (PDF)

BOBHUND­MUSIKAL.